Chronos Care Logotyp - Digital diabetesvård var du än befinner dig.
Chronos Care Logotyp - Digital diabetesvård var du än befinner dig.

Lev livets gröna dagar – diabetesvård direkt i mobilen

Chronos Care grundades för att erbjuda högkvalitativ diabetesvård för alla med diabetes typ 2. Vår digitala tjänst ger dig råd och stöd var som helst, när som helst, av våra duktiga diabetesspecialister. När du registrerar dig hos oss får du ett dedikerat team bestående av läkare, diabetessjuksköterska och dietist som tillsammans med dig sätter upp en individuell behandlingsplan. Med Chronos Care får du full koll på din medicinering och hur du kan göra för att hitta en hållbar livsstil. 

Diabetesvård för alla – vad kostar det?

Det ska inte kosta varken tid eller pengar att leva ett långt och hälsosamt liv. Chronos Care diabetesvård är alltid tillgängligt i din mobil. Vår digitala rådgivning har en patientavgift på 250 kr eller frikort om du har det, inga andra kostnader. Om du vill ha en sensor vid behandlingsstart är den gratis. 

Ett komplement till din vårdcentral Chronos Care är ett komplement till din vårdcentral och en del av primärvården. Det påverkar därför inte din möjlighet att få vård på din vanliga vårdcentral – du är fortsatt listad, men kan även få vård hemifrån eller där du befinner dig. 

Din egen diabetessjuksköterska

Hos oss på Chronos Care får du din egen diabetessjuksköterska specialiserad på vård av diabetes typ 2. Utifrån en individuellt utformad behandlingsplan träffar du din sjuksköterska för videomöten när du vill och kan. Ni sätter gemensamt upp mål för behandlingen för att nå kontinuerlig och långsiktig förbättring. 

Hur fungerar Chronos Care?

  • Ladda ner appen i din mobil.
  • Logga in säkert med mobilt BankID.
  • Registrera dig och boka tid för ett första möte med en diabetessjuksköterska.
  • Få hem en kostnadsfri glukossensor i två veckor. Du och din diabetessjuksköterska lägger sedan upp en behandlingsplan anpassad för hur du lever ditt liv.

© 2023, Chronos Care AB, 559244-5422

Chronos Care erbjuder vård till hela Sverige genom Sofia Vårdcentral.

Chronos Care AB är registrerad vårdgivare som lyder under hälso-och sjukvårdslagen, dataskyddsförordningen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen. All vår vårdpersonal är legitimerade av Socialstyrelsen.

För visselblåsning, se:  Tissla Visselblåsning