Chronos Care Logotyp - Digital diabetesvård var du än befinner dig.
Chronos Care Logotyp - Digital diabetesvård var du än befinner dig.

Måste jag sluta med kolhydrater?

Sanningen är, det behöver du inte alls. Här får du goda råd för ett mindre svängande blodsocker utan att behöva sluta med alla kolhydrater. Det finns nämligen flera faktorer som kan påverka blodsockersvaret och med små justeringar kan du skaffa dig en lugnare kurva. För visst kan det kännas väldigt viktigt att få äta den där skivan bröd, lite pasta, havregrynsgröt eller få chansen att tacka ja till den där kokta färskpotatisen som är så god. Utan att du ska riskera ett högt socker.

Vår devis är att du inte ska tänka tanken att sluta med allt som är gott. Nej, mer att tänka till lite, lyssna till våra tips och trix för få till det med små justeringar lite här och där. Små förändringar kan göra stor skillnad. Vi vill att du ska hitta de där goda vanorna som passar just dig och som du trivs med i längden.

Mer inom Måste jag sluta med kolhydrater?

© 2023, Chronos Care AB, 559244-5422

Chronos Care erbjuder vård till hela Sverige genom Sofia Vårdcentral.

Chronos Care AB är registrerad vårdgivare som lyder under hälso-och sjukvårdslagen, dataskyddsförordningen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen. All vår vårdpersonal är legitimerade av Socialstyrelsen.

För visselblåsning, se:  Tissla Visselblåsning