Chronos Care Logotyp - Digital diabetesvård var du än befinner dig.
Chronos Care Logotyp - Digital diabetesvård var du än befinner dig.

Vad är diabetes?

Diabetes är ett namn för flera sjukdomar som alla innebär att kroppen har för mycket socker i blodet. 

Vem är du?

Ser du tecken på diabetes typ 2? Boka en tid på din vårdcentral och läs mer om diabetes typ 2 symtom.

Har du nyss fått en diabetesdiagnos, går på regelbundna årskontroller men behöver mer stöd? På Chronos Care finns vi till som komplement till teamet på din vårdcentral. Få kunskap, stöd och inspiration för att få till det med kost och livsstilsvanor. 

Har du levt med diabetes typ 2 länge och vill göra en punktinsats? Läs mer om hur du kan få bättre koll på din blodsockernivå, dina diabetes typ 2 värden och dra nytta av vårt sensorprogram.

Har du frågor om medicinering, blodsockermätningar eller din vård? Boka möte med våra erfarna diabetessjuksköterskor för att få svar. Lär dig samtidigt mer om hyperglykemi, hypoglykemi, nedsatt glukostolerans och mycket annat.

På den här sidan kan du läsa mer om prediabetes, diabetes typ 2, skillnaden mellan diabetes typ 1 och 2 och andra former av diabetes. 

Diabetes typ 2

Mer inom Vad är diabetes?

© 2023, Chronos Care AB, 559244-5422

Chronos Care erbjuder vård till hela Sverige genom Sofia Vårdcentral.

Chronos Care AB är registrerad vårdgivare som lyder under hälso-och sjukvårdslagen, dataskyddsförordningen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen. All vår vårdpersonal är legitimerade av Socialstyrelsen.

För visselblåsning, se:  Tissla Visselblåsning